Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:32 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va furniza piese pentru prompele centrifuge ale Nuclearelectrica. Ce valoare are contractul (document)

ro

08 Mar, 2018 21:46 634 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de furnizare piese pentru pompe centrifuge. Potrivit Licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea societăţii Tapflo Rom SRL, ofertă declarată câştigătoare. Valoarea iniţială a contractului a fost de 6.725 lei fără TVA, iar cea finală a ajuns la 6.719,5 lei.
 
Despre Tapflo Rom SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 8 martie 2018, societatea a fost înfiinţată în anul 2010 şi are sediul social în localitatea Popeşti Leordeni, Oraş Popeşti Leordeni, strada Drumul Fermei nr. 81, Judeţ Ilfov. Societatea are capital social subscris de 3640 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Tapflo International Limited, din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Administratorul societăţii este Constantin Petrache, iar domeniu de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul fiscal 2016 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 4.830.288 de lei, profit de 426.388 lei şi 7 salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.                                                       
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro. 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii