Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va actualiza sistemul „Hipocrate“ al Spitalului Judeţean Constanţa (document)

ro

01 May, 2020 00:00 3441 Marime text

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de actualizare și suport tehnic în exploatarea sistemului informativ integrat Hipocrate pentru unitatea spitalicească.

Atribuirea a avut loc în data de 27 aprilie 2020. Valoarea contractului este de 438.000 lei, iar firma câștigătoare este SC Romanian Soft Company SRL.
Romanian Soft Company SRL, cu sediul social în Bucureşti, are un capital social subscris de 285.000 de lei, integral vărsat, divizat în 2850 de părţi sociale, fiecare în valoare de 100 de lei. Asociat persoană juridică în cadrul societăţii este Genius IT Solutions SRL cu sediul în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 83,856% / 83,856%. Asociaţi persoane fizice sunt Gabriel Gheorghe Oprea şi Ioana Cristina Crăciun, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8,072% / 8,072%. Administratorii societăţii sunt Alexandra Mădălina Voicu şi Gabriel Gheorghe Oprea. Domeniul de activitate principal îl reprezintă „activităţi de editare a altor produse software”.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii