Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:47 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se va ocupa de proiectarea și execuția unui drum de acces în localitatea Tortomanu, județul Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

03 Apr, 2018 13:50 602 Marime text
Consiliul Județean Constanța a atribuit recent un contract pentru servicii de proiectare și execuție a drumului de acces la obiectivul nou construit în localitatea Tortoman, județul Constanța – faza II.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția drumului de acces la obiectivul din localitatea Tortoman pentru întregirea actualului drum de acces. Drumul va fi de tip „drum de exploatare” și va fi realizat pentru a facilita accesul utilajelor și mijloacelor de transport ce deservesc obiectivul din cadrul Proiectului „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța - SMID”: Stație sortare, Stație de sortare și Stație de Tratare Mecano – Biologică, Depozit conform deșeuri.
 
Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele șapte oferte primite a fost declarată câștigătoare cea venită din partea societății Getnic Construct Serv SRL din Cernavodă, județul Constanța.
Valoarea estimată totală a contractului a fost de 1.353.100 lei, iar cea finală a ajuns la 664.396,68 lei fără TVA.
 
Despre Getnic Construct Serv SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 3 aprilie 2018, societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Cernavodă strada Canalului nr. 12, județul Constanţa.
Societatea are capital social subscris de 380.000 de lei, integral vărsat, iar asociați în cadrul firmei sunt Valentin Gherghiniță, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 25% / 25% și Marius Gherghiniță, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 75% / 75%. Marius Gherghiniță este și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 11.216.227 de lei, profit de 2.203.127 de lei și 41 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii