Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va pregăti și furniza mâncare Căminului pentru Persoane Vârstnice din Cernavodă (document)

ro

05 Aug, 2019 00:00 3064 Marime text
Primăria municipiului Cernavodă a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru servicii de preparare şi furnizare a mesei calde la Căminul pentru Persoane Vârstnice din oraşul Cernavodă, str. 1907 nr. 10. Atribuirea a avut loc la data de 1 august 2019. Valoarea finală a contractului a fost în valoare de 256.960 de lei. Firma SC One-Stop GSM a câştigat licitaţia.
 

One-Stop GSM SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2009, firma are sediul social în Cernavodă. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Turcu Florin-Adrian, cu 90% din capitalul social, şi Bobîrnac Ionuţ Daniel, cu 10% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicaţii în magazine specializate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii