Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va organiza Ziua Copilului la Cernavodă? (DOCUMENT)

ro

29 May, 2023 00:00 1515 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 152.700 lei
 
Primăria orașului Cernavodă a atribuit un contract, în urma unei licitații publice vizând serviciile de organizare evenimente artistice pentru „Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie 2023”.
 
Valoarea totală a contractului este de 152.700 lei, iar atribuirea a avut loc pe 24 mai 2023, firma câștigătoare fiind Master Building Construct SRL.
 

Master Building Construct SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în municipiul Medgidia, strada Independenței nr. 29, județul Constanţa. Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, compus din: 20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Radu Sorin-Elvis, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% și Platon Eva-Raisa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform confidas.ro, Sorin-Elvis Radu mai apare ca asociat în Adam&Eva Forever SRL, Corner Design SRL, Master Media Communication SRL. Eva-Raisa Radu apare și în companiile Adam&Eva Forever SRL și Media Pro Comunication SRL.
 
Pentru anul 2021, firma a raportat un singur salariat, o cifră de afaceri de 410.591 lei și o pierdere de 8.764 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Mai multe evenimente pregătite pentru cei mici pe plaja Reyna din Constanța de Ziua Copilului

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii