Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:20 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va livra către Serviciul de Ambulanță Județean Constanța dezinfectanți (document)

ro

30 Jul, 2020 00:00 2045 Marime text
  • Intercoop va furniza dezinfectanți pentru Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
  • Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a încheiat un contract de  furnizare dezinfectanți.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Furnizare dezinfectanți - Lot 4 Produs antiseptic pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin fricțiune".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea dezinfectanților pentru Serviciul de Ambulanță Județean Constanța este Intercoop. Valoarea contractului este de 5700 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 02.07.2020. 
 

Descrierea contractului 

 
Furnizare dezinfectanți - Lot 4 Produs antiseptic pentru dezinfecția igienică și chirurgicală a mâinilor prin fricțiune, conform Caietului de sarcini.
 
Firma câștigătoare este Intercoop. 
 

Despre Intercoop

 
Societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în Satul Ernei, Comuna Ernei, județul Mureș.
 
Societatea are capital social subscris de 10.000 lei, integral vărsat, compus din: 1000 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt  Szabo Andrei,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, Szabo Andrea Gabriela Nicoleta, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, Hanusz Cristian Iosif, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, Cipaianu Timea Cristina cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă 14.154.507 lei, profit de   27.019.71 lei și un număr mediu de  14 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și: 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii