Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:36 18 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va furniza aparate de uz casnic și profesional către DGASPC Constanța (document)

ro

06 Nov, 2019 18:00 515 Marime text

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a încheiat un contract  de furnizarea aparatelor electrice de uz casnic și hote profesionale, defalcate pe loturi.
 
Societatea care se va ocupa de furnizare aparate electrice de uz casnic și hote profesionale, defalcate pe loturi, este SC Pro Horeca SRL
 
Valoarea contractului este de  25.190 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 30-10-2019.
 
 Descrierea contractului 
 
Autoritatea contractanta va incheia, in urma aplicarii procedurii de atribuire, un contract de furnizare pentru fiecare lot in parte cu o durata de 40 zile, prin care se vor asigura pentru beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice, Cantinelor sociale, Creșelor, Serviciului de medicina Școlara din subordinea DGAS Constanța, aparatură și hotele necesare pentru pregatirea și prepararea hranei, dar și pentru asigurarea de diverse servicii specifice beneficiarilor cărora li se asigura cazare și masă.
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret tuturor solicitărilor de clarificare în a treia zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Firma câștigătoare este SC Pro Horeca SRL.
 
Despre SC Pro Horeca SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în localitatea  Venus, Municipiul Mangalia, strada Nicolae Iorga, județul Constanţa.

Societatea are capital social subscris de  200lei, integral vărsat, compus din:  20 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.   

Acționar unic este Bădică Victor, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de  100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 6.159.013 lei, profit de 1.450.427 lei și un număr mediu de șapte salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii