Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:41 04 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va asigura serviciile de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului „Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea"

ro

12 Jun, 2021 14:43 1850 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 587.622 lei.
Județul Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului «Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea »".
 
Contractul a fost atribuit pe 8 iunie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 9 iunie.
 
Societatea care s-a ocupat de „servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului «Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea »" este județul Tulcea.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziția de „servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului «Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea»".
 
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 15 zile.
 
Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 6 zile față de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 587.622 lei, iar societatea câștigătoare este NOVART ENGINEERING SRL. 
 
Despre societatea câștigătoare
 

Potrivit Confidas, societatea comercială NOVART ENGINEERING SRL a fost înfiinţată în anul 2008, cu sediul social în Municipiul Tulcea, Str. Sabinelor. Asociat unic este Minciu Dumitru, cu un procent de 100%. În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 954.893 lei, pierdere 137.967 lei și un număr mediu de 2 angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 2.686.566 lei, profit 61.991 lei și un număr mediu de 5 salariați. Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă activitățile de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. 
 
Compania NOVART ENGINEERING SRL a încheiat 40 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.896.164,85 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii