Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de paza Primăriei din localitatea constănţeană Corbu (document)

ro

29 Feb, 2020 00:00 2892 Marime text

Primăria comunei Corbu a organizat şi a atribuit, în urma unei licitaţii publice, un contract-cadru pentru servicii de pază. Atribuirea a avut loc la data de 7 ianuarie 2020, dar rezultatul a apărut în data de 26 februarie 2020. Obiectul achiziţiei îl constituie prestarea de servicii de pază pentru instituţiile/obiectivele situate pe raza comunei Corbu. Total Private Guard este societatea câştigătoare.


Potrivit Registrului Comerţului, Total Private Guard SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Voicu Giuliano Nicolae este asociat unic şi administrator al firmei este Melania Voicu. Firma are ca domeniu activităţi de protecţie şi gardă şi un sediu secundar în Techirghiol.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 

Citeşte şi:

Ce societate a încheiat un nou contract cu Primăria Mangalia pentru servicii de pază a Parcului Evergreen

Total Private Guard şi Total Private Guard Security au un administrator nou

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii