Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de catering pentru elevii din comuna Crucea? (DOCUMENT)

ro

30 Dec, 2022 00:00 1283 Marime text
  • Obiectul contractului îl constituie pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a suportului alimentar tip sandvici și fruct pentru preșcolarii și elevii Liceului Tehnologic Crucea
 
Primăria comunei Crucea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de catering pentru elevii Liceului Tehnologic, din comuna Crucea, în cadrul Programului pilot pentru preșcolarii și elevii din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat.
 
Obiectul contractului îl constituie pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a suportului alimentar tip sandvici și fruct pentru preșcolarii și elevii Liceului Tehnologic Crucea din comuna Crucea, județul Constanța, în locurile de desfășurare a cursurilor din localitatea Crucea și satele arondate. Valorea finală a contractului este de 482.232,96 lei, fiind semnat pe 27 decembrie cu firma Beyaz Food SRL.
 
Beyaz Food SRL
 
Firma aflată la primul său contract public a fost înființată în anul 2011, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Petru Rareș nr. 4. Asociat unic și administrator este Celik-Onur Memiș. Firma mai are un punct de lucru pe strada Ștefan cel Mare nr. 36-40, în incinta centrului comercial Tomis Mall. În anul 2021, firma a raportat 8 salariați, la o cifră de afaceri de 1.110.633 lei, cu un profit de 77.784 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Comuna Crucea a obținut finanțare pentru proiectul de eficientizare a iluminatului public

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii