Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Despre ce este vorba (document)

ro

17 Jun, 2020 00:00 2518 Marime text
  • DNS Birotica, a semnat un contract cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
  • DNS Birotica va furniza echipamente de protecție în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate, in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.


DNS Birotica, contract cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Denumirea completă a proiectului atribuit este "echipamente de protecție pentru constituirea stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate".
 
DNS Birotica va furniza echipamente de protecție în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate, in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a încheiat un contract de furnizare de echipamente de protecție în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate, in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este " echipamente de protecție pentru constituirea stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate".
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea de echipamente de protecție în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate, in vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 este DNS Birotica.
 
Valoarea contractului este de 8.289.526 lei, iar atribuirea a avut loc în data de 28.04.2020.
 


Descrierea contractului

Obiectul contractului este reprezentat de furnizarea de echipamente de protecție în vederea constituirii stocurilor de urgenţă medicală de strictă necesitate, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.
 
Firma câștigătoare este DNS Birotica.
 

Despre DNS Birotica

DNS Birotica, înfiinţată în 2004, are sediul social în capitală. Capitalul social subscris este de 1.125.000 de lei, integral vărsat, compus din 11.250 de părţi sociale, fiecare a 100 de lei.


Asociaţi sunt Dobrin Corina Camelia, Dobrin Nicolae Ştefan şi Dobrin Vasile. Administratorul firmei este Dobrin Nicolae Ştefan.


 Domeniul de activitate principal este comerţ cu ridicata nespecializat.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu COVID-19 (document)

Primăria Constanţa, contract de peste un milion de lei pentru produse de papetărie şi birotică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii