Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:00 07 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Despre ce este vorba

ro

29 Apr, 2021 16:04 1775 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este 3.134.728,01 lei.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a organizat o licitație pentru achiziția lucrărilor de execuție în cadrul proiectului „Închiderea centrului de plasament Speranța și înființarea a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi pentru pregătirea și sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie, în Tulcea’’. Contractul a fost atribuit pe 21 aprilie, iar pe www.licitatiapublica.ro a apărut pe 29 aprilie.
 
Societatea care s-a ocupat de achiziția unui contract de execuție lucrări în cadrul proiectului „închiderea centrului de plasament Speranța și înființarea a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi pentru pregătirea și sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie, în Tulcea este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.
 
Descrierea contractului

Valoarea totală a contractului este 3.134.728,01 lei, iar societatea câștigătoare este RAMALI CONSTRUCT SRL.
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este „execuția de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții Închiderea centrului de plasament Speranța și înființarea a două căsuțe de tip familial și a unui centru de zi pentru pregătirea și sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie în Tulcea”.
 
 
RAMALI CONSTRUCT SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea comercială RAMALI CONSTRUCT SRL a fost înființată în anul 2013, cu sediul social în Municipiul Constanţa, Bulevardul 1 MAI.

Societatea are un capital social subscris integral vărsat de 500 lei, compus din 50 părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei.


Asociat unic este Haralambi Paul Cota cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 100% / 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Conform Registrului Comerțului, în anul 2018 cifra de afaceri a fost 10.476.628 lei, profit 813405 lei, cu un număr mediu de 119 salariați. Pentru anul 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 25.322.208 lei, un profit de 3.972.500 lei și un număr mediu de 108 salariați.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii