Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a cumpărat DGASPC Constanța de la o societate din București (DOCUMENT)

ro

21 Nov, 2021 21:50 3243 Marime text
 
  • Evident Group S.R.L. a bătut palma cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare rechizite-furnituri.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Acord-cadru furnizare rechizite - furnituri“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea acestora  pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este Evident Group S.R.L.
 
Atribuirea a avut loc în data de 18.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Obiectivul prezentei achiziții este reprezentat de asigurarea condițiilor optime prevăzute de Ordinul nr. 82/2019 privind aprobarea Standardelor minime de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilităţi și Ordinul nr.25/2019 pentru aprobarea standardelor minime obligatorii privind serviciile pentru protecţia copilului de tip rezidenţial, prin asigurarea de rechizite - furnituri.

Acordul cadru se va încheia pentru perioada de 24 luni, iar atribuirea contractelor subsecvente se va face în funcție de necesitățile autorității contractante.

Lot 1: Accesorii de birou;

Lot 2: Rechizite şcolare;

Lot 3: Registre, registre contabile, clasoare, formulare şi alte articole imprimate de papetărie din hârtie sau din carton;

În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire este de maximum 15 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

În conformitate cu dispoziţiile art. 160 alin. (2) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarficare/informațiilor suplimentare cu 10 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Despre Evident Group S.R.L.firma câștigătoare  
  
Societatea a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în București.
 
Acționari sunt Velichi Carol Andrei, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 52.38% și Pojoga Simona Andreea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 47.62%.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
  
Potrivit Confidas.ro. pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 12,649,936 lei, profit net de 1,830,549  lei și un număr de 31 angajați.
 
Societatea a raportat un punct de lucru.

Compania EVIDENT GROUP SRL a încheiat 10895 contracte de achiziții publice in valoare totală de 38.924.507,53  lei. Societatea are un număr de 10895  contracte publice și  23 de  dosare în instanță
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Sursa foto: Facebook/ Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii