Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carne de peste două milioane de lei pentru hotelurile de protocol ale MAI (document)

ro

08 May, 2015 22:22 1705 Marime text
 
Direcţia Generală Logistică a semnat mai multe acorduri cadru care prevăd, “furnizare de carne de vită, de pui și de porc pentru locațiile București, Brașov, Predeal și Mamaia”. Este vorba despre locaţiile de protocol ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). În staţiunea Mamaia, MAI administrează hotelul Meridian.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractele au fost atribuite, prin licitație deschisă, mai multor firme, la data de 31 martie (detalii în secţiunea Documente) și au valoare totală de 2.153.360 de lei. Locațiile vizate pentru livrare sunt stabilimentul din strada Leaotă, București și hotelurile “Excelsior” din Brașov, „Turist” din Predeal și „Meridian” din Mamaia.
 
Direcţia Generală Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne coordonează, îndrumă şi controlează activităţile pe linie de planificare logistică şi investiţională, de administrare a patrimoniului imobiliar, de asigurare tehnică a mijloacelor de mobilitate, a armamentului şi tehnicii speciale, de dezvoltare tehnică, standardizare şi reglementări, intendenţă şi protecţia mediului desfăşurate la nivelul tuturor unităţilor ministerului.
 
Conform descrierii de pe portatul MAI, Direcţia asigură suportul logistic pentru unităţile Aparatului Central al ministerului finanţate de ordonatorul principal de credite, precum şi unităţile subordonate acestuia care nu dispun de suport logistic propriu, conform competenţelor.
 
În ceea ce privește hotelul Meridian din Mamaia, aici vor livra carne Radicstar SRL Ștefănești, de 330.845 de lei, Geocor Trade Imp-Exp SRL Constanța, de 346.314 lei și Matra SRL Scornicești, de 334.035 de lei.
 
Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu.
 
La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele de profil.
 
Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
 
SC Matra SRL este una dintre firmele cu lipici la bani publici, cu predilecţie la contractele cu Ministerul Apărării Naţionale. Potrivit Registrului Comerţului, firma, care are sediul în Scorniceşti, are un singur acţionar, în persoana lui Lucian Petrache Ionescu, acesta fiind şi administratorul afacerii. La sfârşitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 36.981.362 lei, un profit net de 1.207.578 lei şi 82 de salariaţi.
 
Poftă mare!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii