Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:23 24 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caranda Baterii SRL, societate care livrează acumulatori și lubrifianți Gărzii de Coastă Constanța (document)

ro

01 Mar, 2017 19:56 2221 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Garda de Coastă Constanța a atribuit un contract care are ca obiect furnizarea de acumulatori și lubrifianți necesari pentru mijloacele auto, navale și generatoare, furnizorul având obligația asigurării transportului gratuit al produsului, la sediul autorității contractante.
 
Firma câștigătoare a contractului este Caranda Baterii SRL, pe o sumă totală de 172.352 de lei (fără TVA).

Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, societatea Caranda Baterii SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în București și un capital social subscris de 5.000 RON, integral vărsat.  
Asociații firmei sunt Lucian Victor Jeglinschi și Aristide Caranda, amândoi având și calitatea de administratori ai firmei.
 
Aristide Caranda mai este asociat/acționar la o altă firmă, și anume E-Solar Alternativ SRL, care are activitatea temporar întreruptă. 
Conform vrajitorul.eu, raportul financiar al firmei pe anul 2015 relevă o cifră de afacere de 56.670.144 de lei, cu un profit net al exercițiului de 4.039.166 de lei.

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii