Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureștenii de la Meva Concept au câștigat contractul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare din Constanța şi de modernizare a străzilor adiacente

ro

11 Jun, 2021 00:00 7307 Marime text


 
  • Primăria Constanța a finalizat licitația deschisă de contractare și execuției lucrări de construcții în cadrul proiectului ”Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”-Cod SMIS 129226
  • Valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 68.888.580.61 lei
  • Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea mobilității urbane durabile prin regenerarea urbană a zonei centrale printr-o serie de măsuri care să conducă  la  creșterea  accesibilitătii  și  mobilității  pietonale  din  această  zonă  a municipiului
  • Prin  proiect se urmărește transformarea segmentului străzii Ștefan cel Mare într-o esplanadă pietonală modernă şi modernizarea infrastructurii pietonale pe străzile adiacente, dar şi prin crearea de benzi dedicate pentru transportul public şi de piste de biciclete pe bulevardul Ferdinand şi strada Mircea cel Bătrân
 
 
Primăria Constanța a finalizat licitația deschisă de contractare și execuției lucrări de construcții în cadrul proiectului ”Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”-Cod SMIS 129226.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA este de 68.888.580.61 lei.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de promovarea mobilității urbane durabile prin regenerarea urbană a zonei centrale printr-o serie de măsuri care să conducă  la  creșterea  accesibilitătii  și  mobilității  pietonale  din  această  zonă  a municipiului.  Prin  proiect  se  urmărește  creșterea  cotei  modale  a  deplasărilor pietonale și cu bicicleta, prin transformarea segmentului străzii Ștefan cel Mare într-o esplanadă pietonală modernă şi modernizarea infrastructurii pietonale (trotuare şi zone shared-space) pe străzile adiacente, dar şi prin crearea de benzi dedicate pentru transportul public şi de piste de biciclete pe Bulevardul Ferdinand şi strada Mircea cel Bătrân.
De asemenea, se doreşte ca utilizarea autoturismelor în zona centrală a municipiului să devină mai puţin atractivă, prin restricționarea accesului acestora în zona de intervenţie a proiectului, creându-se   astfelcondiţiile pentru creşterea cotei modale a deplasărilor pietonale şi cu bicicleta şi reducerea emisiilor de echivalent CO2.

Extinderea și reabilitarea  zonelor  pietonale și  shared-space, cu  efect  asupra creșterii cotelor modale ale deplasărilor nemotorizate (pietonale și cu bicicleta). Obiectivul specific este reprezentat de reabilitarea și extinderea zonei pietonale multifuncționale de pe strada Ștefan  cel  Mare  (15.780,00  mp),  precum  și reabilitarea trotuarelor străzilor adiacente (30.066,40 mp) și crearea de zone shared-space (3.029,00 mp).

Câștigătoarea contractului este Meva Concept, societate cu sediul social în București, pe strada Uverturii nr.8.

Despre Meva Concept
 
Societatea Meva Concept a fost înființată în anul 2002, în București. Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social subscris al societății este 51.200 lei, integral vărsat, compus 5.120 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociatul unic și administratorul societății este Ligia Andreea Paraschiv. Domeniul de activitate principal este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.  Pentru anul fiscal 2020, societatea a înregistrat un profit de 830.815 lei, o cifră de afaceri de 50.986.686 lei și un număr de 9 salariați. Menționăm că Meva Concept a mai derulat contracte în Dobrogea.

Bucureștenii au câștigat și extinderea, modernizarea, și dotarea clădirii Școala Nufăru și construirea unei săli și terenuri de sport din comuna Nufăru, județul Tulcea,

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii