Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:49 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Best it-Serv SRL va repara echipamentul informatic al Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva RA (document)

ro

08 Nov, 2015 00:36 1225 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, cu punctual de contact la Direcția Silvică Constanța, potrivit anunțului numărul 163522/05.11.2015, a atribuit prin licitație deschisă contractul „Repararea și întreținerea echipamentului informatic”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este  SC Best it-Serv SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 4.440 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 5.692 lei fără TVA.
 
Best it-Serv SRL, cu sediul social în Constanța pe strada Adamclisi, numărul 1, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a firmei este repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
Asociatul unic este Paul Bişoc ce deține și funcția de administrator.  
 
La finalul anului 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 879.311 lei, un profit brut de 147.838 lei, a declarat datorii totale în valoare de 324.113 lei și un număr mediu de doi salariați. Sursa foto: webnet.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii