Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:28 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baza Logistică Navală, contract cu o firmă din Constanța! Ce servicii au fost cumpărate (DOCUMENT)

ro

03 Mar, 2022 00:00 2893 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 14 februarie 2022, iar rezultatul final a fost afișat la data de 1 martie
 
Ministerul Apărării Naționale – prin UM 02022 Constanța – Baza Logistică Navală, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția de servicii de inspectare, verificare, testare, reparare, înlocuire a componentelor expirate din inventarul plutelor ce se vor efectua la plutele de salvare de la bordul navelor din cadrul Forțelor Navale.
 
Atribuirea a avut loc pe 14 februarie 2022, iar rezultatul final a fost afișat la data de 1 martie a.c. Inspectarea se va efectua la plutele de salvare tip DSB LR 05/07, tip VIKING, tip RFD SURVIVA. Valoarea totală a achiziției este de 3.343.606 lei, iar firma câștigătoare este Dynalog Logistic SRL.
 

Despre Dynalog Logistic SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2009, cu sediul social în Constanța, județul Constanța. Activitatea principală este de servicii anexe transportului pe apă. Asociați în firmă sunt Moran Tevfik Lufti, cu o cotă parte de 50%, Gabriel Daraban, cu 25% și Ozbek Haldun, cu 25%. Administratorul societății este Ozbek Haldun. În 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.730.265 lei, cu profitul fiind de 192.089 lei, cu un număr de 5 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Baza Logistică Navală a cumpărat costum de protecție unic cu șapcă și cămașă de bord (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii