Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română a atribuit două contracte companiei Crucial Systems & Services SRL (DOCUMENTE)

ro

16 May, 2023 16:05 1073 Marime text
  • Contractele au o valoare totală de 138.500 lei fără TVA
  • Potrivit Confidas.ro, Crucial Systems & Services este deținută de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator (cu 50%) și Elena-Andreea Avrigeanu (cu 50%)
  • Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent
  • În 2021, Crucial Systems & Services a avut 13 angajați, profit aproape 86.000 de lei și cifra de afaceri peste 19,24 de milioane de lei
  • Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat 867 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei.

     
 
Autoritatea Navală Română a atribuit societății Crucial Systems & Services SRL două contracte privind mentenanță servere și infrastructură și software management parole. Contractele au o valoare totală de 138.500 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

 
Despre Crucial Systems & Services SRL
 
Platforma Confidas.ro, Crucial Systems & Services a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr.192, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.

Potrivit www.confidas.ro, Crucial Systems & Services este deținută de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator (cu 50%) și Elena-Andreea Avrigeanu (cu 50%).
 
Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent.
 
În 2021, Crucial Systems & Services a avut 13 angajați, profit aproape 86.000 de lei și cifra de afaceri peste 19,24 de milioane de lei.
 
Crucial Systems & Services SRL figurează cu 867 de contracte din achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii