Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:28 03 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asirom Vienna Insurance va oferi servicii de asigurare CASCO pentru ambulanțele din cadrul SAJ (document)

ro

25 Aug, 2018 00:00 725 Marime text
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a atribuit un contract prin licitație simplă pentru achiziționarea serviciilor de asigurare auto CASCO. Atribuirea a avut loc la data de 22 august 2018.
 
Firma câștigătoare este Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA. Valoarea estimată a contractului a fost de 490.039,2 lei. Se vor încheia 12 polițe de asigurare pentru un număr 65 de autosanitare, conform tabelului din caietul de sarcini, cu autovehicule ce aparțin parcului auto al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța pentru care este necesară încheierea de asigurări CASCO pentru perioada 2018 - 2019. Cantitatea minimă care ar putea fi solicitată pe întreaga durată de desfășurare a acordului-cadru este o polița CASCO, iar cantitatea maximă este de 12 polițe CASCO.
 
Persoanele responsabile, cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii, sunt: dr. Laurențiu Bădescu - manager general, ec. Monica Elena Iacob - director economic, dr. Ionuț Cealera - director medical, ing. Alexandru Dorcea - inginer, Marian Șarpe - inginer, as. Cristina Florica Dobre - asistent șef, ec. Laura Neagu, ec. Elena Roman - economist, ec. Cătălina Carmen Dinu - economist, Elena Tudor - funcționar, Nicoleta Gula - economist.

Asirom Vienna Insurance Group SA, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 1991, firma are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 424.939.437,2 lei, integral vărsat, este compus din 4.249.394.372 de acțiuni. Valoarea unei acțiuni este de 0,1 lei. Asirom Vienna Insurance Group SA este controlată de Vienna Insurance Group AG Wiener  Versicherung Gruppe, din Austria, cu 86,4467% din capitalul social, LVP Holding GMBH, din Austria, cu 13,2003% din capitalul social, Listă Acționari Persoane Fizice și Juridice (811 acționari), cu 0,353% din capitalul social.
 
Persoane împuternicite sunt: Ionuț Bogdan Zamfirescu - membru în directorat, Ionescu Cristian Eduard - președinte al directoratului, Havasi Judit Agnes - membru în consiliul de supraveghere, vicepreședinte consiliu de supraveghere, Bazon Octavian - membru în directorat, Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere, Nicolae Iliuță -  membru în consiliul de supraveghere, Meghea Daniela - vicepreședinte al directoratului, Hans Raumauf - președinte consiliu de supraveghere, Roland Gröll - membru în consiliul de supraveghere, Gătăianțu Dan-Junior - membru în directorat. Cenzorii companiei sunt: KPMG Audit SRL, Pricewaterhousecoopers Audit SRL. Asirom Vienna Insurance Group SA desfășoară activități de asigurări (exceptând asigurările de viață).
 
În anul 2015, firma cu 890 de salariați a avut o pierdere de 50.510.109 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Asirom Vienna Insurance Group SA a avut 814 salariați și un profit de 4.640.327 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 783 de salariați și un profit de 7.590.352 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii