Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfalt Dobrogea SRL face lucrări pe drumurile din Valu lui Traian (document)

ro

07 Dec, 2016 00:00 1966 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Pe 25 noiembrie, Primăria Valu lui Traian a atribuit contractul ce avea ca obiect realizarea unor accesuri auto şi pietonale pe anumite străzi aflate în localitatea Valu lui Traian, zona Microferme şi zona Industrială, căi de acces care, în prezent, sunt drumuri de pământ. Realizarea drumului de legătură cu strada Bisericii şi a drumului de centură zona F şi exploataţii agricole în comună a fost estimată la 2.006.028 de lei fără TVA. Contractul oferit de Primăria Valu lui Traian a fost tentant pentru cinci ofertanţi, însă lucrările vor fi efectuate de către SC Asfalt Dobrogea SR,L pentru suma de 1.310.238,88 de lei fără TVA. 

Date de la Registrul Comerţului 

Firma Asfalt Dobrogea SRL a fost înfiinţată în iunie 2008 şi are sediul social declarat în municipiul Constanţa. Cu un capital social subscris de 4.608.125 de lei, integral vărsat, SC Asfalt Dobrogea SRL are doi asociaţi: Iurin Pancencu, născut pe 9 iulie 1969, în Tulcea, cu o parte socială, şi Grigore Comănescu, născut pe 4 august 1958, în comuna Dragoş Vodă (judeţ Călăraşi), cu 100 de părţi sociale. De altfel, conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei. Totodată, domeniul de activitate principal al societăţii Asfalt Dobrogea SRL este „fabricarea altor produse din minerale nemetalice, n.c.a“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii