Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:13 16 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARA Events Solutions SRL, contract cu primăria Tortoman din județul Constanța

ro

02 Apr, 2021 00:00 2400 Marime text
  • Comuna Tortoman prin Consiliul Local Tortoman a organizat o achiziție publică pentru cumpărarea de instrumente muzicale, instalație de sonorizare și instalație de lumini
  • Valoarea totală a achiziției a fost de 225.793 lei
  • Contractul a fost atribuit societății ARA Events Solutions SRL din Constanța

Comuna Tortoman prin Consiliul Local Tortoman a organizat o achiziție publică pentru cumpărarea de instrumente muzicale, instalație de sonorizare și instalație de lumini în cadrul proiectului „Investiții pentru dotarea Căminului Cultural din Comuna Tortoman, Județul Constanța".
Valoarea totală a achiziției a fost de 225.793 lei.
Contractul a fost atribuit societății ARA Events Solutions SRL din Constanța.
 

Despre Ara Events Solutions SRL

Înfiinţată în anul 2012, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.100 de lei, integral vărsat, este compus din 110 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de
Mara Vasile, cu 90,91% din capitalul social, şi Mara Iuliana, cu 9,09% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de suport pentru interpretare artistică (spectacole), este Mara Vasile.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii