Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape 620.000 de euro pentru supervizarea proiectului și lucrărilor de modernizare în Portul Sulina. Cine și-a adjudecat contractul

ro

18 Nov, 2022 00:00 2727 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 3.054.000 de lei fără TVA (adică aproape 620.000 de euro, la cursul actual), față de valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă, respectiv 4.495.120 de lei.
 
Compania hunedoreană Consult Vest și-a adjudecat contractul privind supervizarea proiectării, dar și a lucrărilor de modernizare a Portului Sulina, Perimetrul I  - Zona Liberă.
 
Contractul a fost atribuit de către Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina și, potrivit informațiilor oficiale publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, oferta depusă de Consult Vest a fost desemnată câștigătoare în urma licitației publice la care au participat, în total, patru companii.
 
Contractul a fost semnat pentru „servicii de supervizare pentru proiectarea și supervizarea lucrărilor din cadrul proiectului «Modernizarea Portului Sulina, Perimetrul I – Zona Liber㻓.
 
Valoarea totală a contractului este de 3.054.000 de lei fără TVA (adică aproape 620.000 de euro, la cursul actual), față de valoarea estimată inițial de către autoritatea contractantă, respectiv 4.495.120 de lei.
 
Proiectul de modernizare a Portului Sulina este finanțat din fonduri europene, iar durata contractului semnat cu firma Consult Vest este de 66 de luni.
 
Despre Consult Vest
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 17 noiembrie 2022, compania Consult Vest a fost înființată în anul 2006 și are sediul social în Tărățel, județul Hunedoara, obiectul de activitate fiind reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociați cu părți egale sunt Ioan Cătălin Ienci și Voicu Daniel Ienci, cel din urmă fiind, totodată, și administratorul societății.
 
Numele lui Ioan Cătălin Ienci figurează și în societățile Casalin Hunedoara și cevacon Concept Bihor.
 
Pentru a reveni la Consult Vest, cifrele companiei pentru anul 2021 arată că aceasta a avut șase angajațu, profitul a fost de 409.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost aproape 850.000 de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și în localitatea hunedoreană Brad, pe strada Emil Giurgiucă.
 
Conform Confidas.ro, compania Consult Vest SRL a încheiat zece contracte de achiziții publice, în valoare totală de 331.691,75 de lei.
 
Instituția publică ce a semnat contracte cu această companie este Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Crișuri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Portul din orașul Sulina se modernizează
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii