Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:56 06 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apollo Ecoterm a încheiat un contract de furnizare energie cu Tinmar Energy SA. Ce valoare are acesta (document)

ro

13 Jun, 2017 21:40 2133 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Apollo Ecoterm SRL a atribuit recent un contract de furnizare energie electrică la consumatori eligibili pentru sediul din centralele termice din sediul şi serele din Medgidia. Conform licitatiapublica.ro, modalitatea de atribuire a contractului a fost negocierea fără anunţ de participare, deoarece produsele achiziţionate sunt cotate la o bursă de mărfuri. a fost primită o singură ofertă din partea SC Tinmar Energy SA, aceasta fiind declarată câştigătoare. Valoarea totală a contractului este de 86.278 de lei fără TVA, durata acestuia fiind de 12 luni.
 
Despre SC Tinmar Energy SA
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului interogat la data de 13 iunie 2017, societatea înfiinţată în anul 2015, are sediul social în Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca, nr. 246C. Societatea are un capital social subscris de 31.986.850 lei, integral vărsat, un număr de 1.279.474 de acţiuni, fiecare în valoare de 25 de lei.
 
Acţionari persoane juridice în cadrul firmei sunt JO Holding AG, cu sediul social în Elveţia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 65,84% / 65,84%, Victory Executive SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr. 246 C, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 18,8302% / 18,8302% şi Mar-Tin Consulting &Management SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr. 246 C, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi 15,3298% / 15,3298%
 
Persoane împuternicite în cadrul societăţii sunt George Alexandru Oancea, director general, Mar-Tin Consulting &Management SRL, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr. 246 C, administrator, reprezentată prin Augustin Constantin Oancea.
 
Domeniul de activitate principal al firmei este comercializarea energiei electrice.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 2.336.441.065 de lei, un profit de 14.542.759 de lei şi 70 de salariaţi.
 
Potrivit Forbes.ro, până acum câțiva ani, aproape nimeni nu auzise de compania Tinmar Ind, cu activități în domeniul energetic, chiar dacă veniturile sale au crescut exponențial începând cu anul 2009, primul an de criză economică majoră. La acest aspect a contribuit cu siguranță și „discreția” lui Augustin Oancea. Cifrele de afaceri în continuă creștere (cu excepția anului 2012) au atras însă atenția. Primul miliard, ca venituri, a fost depășit în anul 2011 (cifră de afaceri de 1,4 miliarde de lei), în timp ce pragul de două miliarde de lei cifră de afaceri a fost trecut în 2014.
 
Creșterea companiei cu afaceri în comercializarea de energie electrică reiese și din numărul mai mare de societăți afiliate din piețele externe, comparativ cu anul 2014. Astfel, Tinmar Ind are filiale în România, Ungaria, Austria, Germania, Bulgaria, Grecia, Cehia, Slovacia, Serbia și Croația, în timp ce reprezentanții companiei indicau, într-o prezentare din vara lui 2015, că se vor extinde în Turcia, Polonia, Slovenia, Italia, Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda.
 
Recent a avut loc divizarea Tinmar-Ind în trei entități distincte: Tinmar-Ind (comercializarea combustibililor), Tinmar Energy (furnizarea energiei electrice) și Tinmar Gas (furnizarea gazelor naturale).

În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii