Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alintutza SRL responsabilă cu organizarea de evenimente de Ziua Copilului decontate de Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

24 May, 2022 00:00 2720 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind servicii de animaţie pentru copii aferent proiectului Ziua Copilului pe 1 iunie 2022
  • Contractul care poate fi studiat în secțiunea „documente” a revenit societății Alintutza SRL din Constanța, administrată de Gabriel Marinică Soare
  • Valoarea contractului semnat cu Primăria Constanța este de 134.000 lei fără TVA și se derulează în perioada 31 mai – 2 iunie 2022
 

Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii privind servicii de animaţie pentru copii aferent proiectului Ziua Copilului pe 1 iunie 2022.

Contractul care poate fi studiat în secțiunea „documente” a revenit societății Alintutza SRL din Constanța, administrată de Gabriel Marinică Soare.
Asociați firmei înființate în 2003 sunt: Iulia Alina Țalavutis și Gabriel Marinică Soare.

Potrivit www.confidas.ro, în ultimul an fiscal, societatea a raportat o cifră de afaceri de 313.063 lei și un profit de 94.752 lei la 10 angajați.
Valoarea contractului semnat cu Primăria Constanța este de 134.000 lei fără TVA și se derulează în perioada 31 mai – 2 iunie 2022.

Alintutza SRL va asigura servicii de animație, spectacol de teatru de păpuși și de magie, o paradă a personajelor, un show interactiv și o zonă de face-painting și de modelare a baloanelor, în mai multe locații.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Ziua Copilului. Ce evenimente sunt organizate la Constanța de 1 iunie. Programul complet

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii