Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anulat licitația pentru dezvoltare terminal, turn de control și parcare

ro

31 Jul, 2021 00:00 2010 Marime text
⦁    Licitația pentru servicii de elaborare studiu de fezabilitate dezvoltare terminal, turn de control și parcare pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a fost anulată
⦁    Motivul anulării au fost abateri grave de la prevederile legislative care au afectat procedura de atribuire și a fost imposibilă încheierea contractuluiLicitația pentru servicii de elaborare studiu de fezabilitate dezvoltare terminal, turn de control și parcare pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a fost anulată.

Achiziția consta în servicii de elaborare studiu de Fezabilitate pentru “dezvoltare terminal, turn de control și parcare" pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Potrivit autorității contractante, motivul anulării au fost abateri grave de la prevederile legislative care au afectat procedura de atribuire și a fost imposibilă încheierea contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
             

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu organizează achiziție publică pentru servicii de consultanță și asistență tehnică

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”-Constanța achiziționează servicii CASCO și RCA (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii