Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:01 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, contract cu o firmă din București

ro

19 Dec, 2020 00:00 2052 Marime text
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea achiziționează produse IT de la ofirmă din Capitală
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea a organizat o licitație prin care a atribuit contractul privind achiziția de bunuri pentru UIP din cadrul proiectului „Revizuirea Planului de Management și a Regulamentului RBDD”.
 
Atribuiera a avut loc la data de 15 decembrie 2020. Valoarea finală a achiziției este de 366.105,48 lei, iar prin bunuri sunt echipamente IT, aparat foto și un vehicul de teren. IT Genetics este firma câștigătoare.
 

IT Genetics, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2007, cu sediul social în București, pe strada Ileana Cosânzeana. Capitalul social al firmei este de 20.200 de lei, iar asociați sunt Sima Liviu-Mihai și Axinte Ștefănița, fiecare cu o cotă de participare de 50% la beneficii și pierderi. Cea din urmă este administratorul societății.
 
Numărul mediu de salariați este de 49, iar profitul a fost de 717.780 lei, la o cifră de afaceri de 31.581.360 lei, pentru anul 2019.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

                                                                                      
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii