Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără carburanți pentru ambarcațiuni de la o firmă din Tulcea. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2022 11:58 1060 Marime text
 sediul ARBDD
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit recent un contract de furnizare combustibili pentru ambarcațiuni.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea lansează prezenta procedură simplificată pentru încheierea unui acord-cadru de Furnizare combustibili pentru ambarcațiuni (motorină euro 5 fără acciză, benzină fără plumb CO95 fără acciză) pentru asigurarea funcționării parcului naval al instituției, pentru o perioadă de 12 luni. Valoarea estimată maximă pentru prezenta achiziție publică este de 657.000 lei fără TVA, valoare raportată la cantitățile maxime de combustibili ce pot fi achizționate.

Licitația a fost câștigată de Kasandra Impex SRL, din Tulcea.
 
Despre Kasandra Impex SRL

Conform datelor furnizate de Confidas.ro, platformă consultată la data de 11 iunie 2022, Kasandra Impex SRL a fost fondată în 1996, se ocupă de „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule, în magazine specializate“ și este controlată de Cristian Antonov, care mai apare în Green Diesel Distribution SRL. Administratorii firmei sunt Cristian Antonov și Mirela Antonov.
 
Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 20.424.844 RON, profit de 560.391 RON și 13 angajați.

Compania Kasandra Impex SRL a încheiat 456 contracte de achiziții publice in valoare totală de 10.092.849,48 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii