Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a semnat un contract cu o firmă din Tulcea

ro

29 May, 2021 19:23 3255 Marime text
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract în urma unei licitații publice.
  • Societatea câștigătoare este SC XAMARA BUILD SRL .
  • Valoarea totală a achiziției este de 142.800 lei.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru   supravegherea execuției de lucrări prin diriginți de șantier autorizați pentru obiectivul ,,Îmbunătățirea condițiilor hidrologice în habitatele naturale acvatice din Rezervația Biosferei Delta Dunării  pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice - Complexele lacustre: Gorgova-Uzlina, Roşu-Puiu"

Contractul a fost atribuit la data de 24 mai 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 26 mai 2021.

Descrierea contractului:
Având în vedere contractul de finanțare nr. 273 din 27.09.2019, prin care se obține finanțare pentru Proiectul ,,Îmbunătățirea condițiilor hidrologice în habitatele naturale acvatice din Rezervația Biosferei Delta Dunării pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice - Complexele lacustre: Gorgova-Uzlina, Roşu-Puiu" Cod MySMIS 2014+ 120890, încheiat între Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, este necesara achizitia serviciilor de dirigentie de santier.
Prestatorul de servicii de dirigentie de santier isi va exercita atributiunile in urmatoarele faze tipice ale unui proiect:
• Mobilizarea
• Execuția lucrărilor
• Recepția lucrărilor

Despre societatea câștigătoare

Înfiinţată în anul 2013, Xamara Build S.R.L.  are sediul social în municipiul Tulcea, strada Spitalului, nr. 46 A.

Compania se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Chirac Georgel este asociat unic și administrator al firmei. Acesta este asociat și administrator și în cadrul companiei Iris Andi Consulting SRL.

Compania Xamara Build S.R.L. a încheiat 53 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.134.278,18  lei.

În anul fiscal 2019, societatea cu un angajat a declarat un profit de 261.920 şi o cifră de afaceri de 297.020  lei. Capitalul social subscris: 200 lei

În anul fiscal 2020, societatea cu un salariat a declarat un profit de 234.342 lei şi o cifră de afaceri de 299.760 lei. Capitalul subscris și vărsat: 200 lei.

Sursă informații: www.confidas.ro

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii