Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a modificat valoarea contactului semnat cu Margus Protect Technologies SRL (DOCUMENT)

ro

05 Feb, 2024 16:25 981 Marime text
Sursa foto - freepik.com
  • Magus Protect Technologies SRL a semnat cu Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  • Societatea va livra un radar.
 
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a publicat pe SEAP numele societății care va livra un radar, necesar întăririi capacității administrative.
 
Achiziția a fost efectuată în cadrul „Revizuirii Planului de Management și a Regulamentului RBDD”. Contractul a fost semnat pe data de 4 mai 2022 cu Magus Protect Technologies SRL. Ulterior, pe data de 2.02.2024, contractul a fost modificat ca urmare a aplicării directe a prevederilor:  clauze de revizuire (ajustări, măsuratori, regularitate).

Acestea au fost prevăzute în documentele achiziției inițiale sub forma unor clauze sau opțiuni de revizuire clare, care pot include și clauze de revizuire a prețului. Potrivit SEAP, durata contractului este de 6 luni. Valoarea achiziției după modificări este de 2.079.974,84 lei.
 
Valoarea totala a contractului este mai mare cu 10% față de valoarea inițială!
 

Despre Magus Protect Technologies SRL

 
 
Magus Protect Technologies SRL a fost înființată  în anul 2018 și are sediul social în Voluntari, Șoseaua Pipera, nr. 1 B, județul Ilfov. Firma desfășoară activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Asociat unic este Ștefan Alexandru Ilie. Administratorul societății este Daniela Claudia Matei. Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără și Garda de Coastă.
 
În anul 2022, Magus Protect Technologies SRL a raportat o cifră de afaceri de 28.812.001 lei și un profit de 2.150.735 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, publicat pe SEAP.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
 
Aeroportul Delta Dunării cumpără de la o companie din Voluntari echipament de scanare pentru detecția explozibililor lichizi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii