Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Canalelor Navigabile Constanța caută diriginți de șantier pentru modernizarea Portului Luminița

ro

09 Jan, 2021 00:00 4133 Marime text
  • Suma pusă la bătaie de CN ACN SA se ridică la peste 1,38 de milioane de lei, adică aproape 285.000 de euro.
  • Locul de executare a contractului este în județul Constanța, Portul Luminița – Canal Poarta Albă Midia Năvodari – ramura Tașaul.
  • Ofertele sau cererile de participare pot să fie trimise până cel târziu la data de 25 ianuarie 2021, ora 15.00.
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a lansat public anuțul pentru supervizarea proiectării și execuției obiectivului de investiții „Modernizare și extindere capacitate de operare în Portul Luminița“.
 
Suma pusă la bătaie de CN ACN SA se ridică la peste 1,38 de milioane de lei, adică aproape 285.000 de euro, contractul urmând să fie atribuit prin procedura simplificată, fără a se organiza o licitație electronică.
 
Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 

Ce presupune contractul

 
„Serviciile și activitățile supervizorului care fac obiectul caietului de sarcini sunt cele de consultanță privind managementul de proiect pentru obiectivul de investiții (gestionare din punct de vedere tehnic și financiar) și de supraveghere lucrări prin diriginți de șantier, pentru a se asigura că antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul lucrărilor“, se arată în descrierea succintă a contractului.
 
Valoarea contractului este estimată la 1.385.022,6 lei, suma echivalând cu 284.375,5338 de euro, la un curs de 4,8704 lei pentru un euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 8 ianuarie 2021.
 
Locul de executare a contractului este în județul Constanța, Portul Luminița – Canal Poarta Albă Midia Năvodari – ramura Tașaul.
 
Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, urmând ca ofertele sau cererile de participare să fie trimise până cel târziu la data de 25 ianuarie 2021, ora 15.00.
 
De asemenea, acesta este și momentul la care vor fi deschise ofertele, în SEAP.
 
„În cazul în care, după aplicarea criteriului de atribuire, două oferte prezintă punctaj egal (rezultat din egalitatea punctajului financiar si al punctajului tehnic), în vederea departajării acestora, Entitatea Contractantă va solicita o nouă ofertă financiară, oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică“, se mai arată în datele oficiale.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această achiziție.
 
Citește și:

Schimbarea la față a Porturilor Medgidia și Ovidiu. Ce face Administrația Canalelor Navigabile în acest sens (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii