Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:58 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Canalelor Navigabile a încheiat un contract cu o firmă din Târgovişte! (DOCUMENT)

ro

22 Dec, 2022 12:45 954 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 541.050 de lei – a fost atribuit Grup Atyc SRL, cu sediul în Târgovişte.
  • Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 decembrie 2022, Grup Atyc SRL se ocupă de transporturi terestre de călători și este controlată de Cătălin-Victor Grigore, asociat unic și administrator.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cumpără servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer
 
Contractul prevede următoarele trasee:
 
Constanța - Sediul CN ACN SA și Ecluza Agigea, Constanța - Ecluza Ovidiu, Ecluza Cernavodă - Gară Cernavodă - Gara Saligny, Constanța - sediul C.N. ACN S.A. și Ecluza Agigea;
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 541.050 de lei – a fost atribuit Grup Atyc SRL, cu sediul în Târgovişte.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 decembrie 2022, Grup Atyc SRL se ocupă de transporturi terestre de călători și este controlată de Cătălin-Victor Grigore, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul trecut, cu 146 de angajați, compania a raportat un profit de 850.675 de lei.
 
Compania Grup Atyc SRL a încheiat 67 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.158.248,21 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Unul dintre dosarele care vizeaza licitația pentru transportul public din județul Constanța se întoarce la Tribunalul Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii