Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral achiziționează un încărcător frontal (DOCUMENT)

ro

20 Feb, 2023 13:21 1345 Marime text
 
  • Contractul are data 9 februarie 2023, valoarea de 874.900 lei, iar ofertant câștigător este Kuhn Romania SRL.
 
Administrația Bazinală de Apă „Dobrogea“ Litoral, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul „încărcător frontal“.
  
Potrivit e-licitatie.ro, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Constanța, are printre atribuțiile principale întreținerea și exploatarea obiectivelor hidrotehnice, respectiv diguri de protecție, baraje, noduri hidrotehnice, întreținere și administrare plaje. „Având în vedere lucrările de pregătire, întreținere și ecologizare a plajelor pentru și în sezonul estival, achiziționarea unui încărcător este foarte necesară“, menționează sursa citată, care mai arată că obiectivul achiziției este un încărcător frontal nou cu tracțiune 4x4, cu putere minimă 160 cp și capacitate de încărcare cupa între 2,8 ÷ 3,2mc, conform cerințelor din Caietul de sarcini. 
 
Contractul are data 9 februarie 2023, valoarea de 874.900 lei, iar ofertant câștigător este Kuhn Romania SRL.
 
Despre Kuhn Romania SRL
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, platformă consultată la data de 20 februarie 2023, societatea Kuhn Romania SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa sediului social în orașul Otopeni, județul Ilfov, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii“.
 
Conform Recom, în 2021 Kuhn Romania SRL a avut o cifră de afaceri netă de 204.143.764 lei, un profit net de 19.894.353 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 70. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri netă de 164.835.389 lei, un profit net de 15.681.943 lei, iar număr mediu de salariați - 68.
 
Asociat unic persoană juridică este Kuhn Holding Gesellschaft MBH, cu sediul în Austria. 
 
Ca persoane fizice împuternicite apar Mircea Stanciu (administrator, cu puteri exercitate doar împreună cu un alt administrator), Stefan Georg Kuhn (cetățean german; administrator, cu puteri exercitate în mod individual) și Andreas Franz Kuhn (cetățean german; administrator, cu puteri exercitate în mod individual).    
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
ABADL a atribuit trei contracte pentru proiectare și execuție lucrări de apărare de coastă, în valoare de peste 900 de milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii