Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACROPO Constanța cumpără laptopuri. Ce societate a obținut contractul (document)

ro

12 Jul, 2021 17:55 3171 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 28.300 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Union Co SRL din Cluj Napoca.

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO) Constanța a atribuit recent un contract de achiziție laptopuri.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul prevede achiziția a 10 laptopuri necesare pentru buna desfășurare a activității autorității. Termenul limită până la care un operator economic interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări în legătură cu documentația de atribuire este de 8 zile înainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și concret la toate solicitările de clarificări în a 5 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 28.300 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Union Co SRL din Cluj Napoca.
 
Despre Union Co SRL
 
Conform confidas.ro, societatea Union Co SRL a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Cluj Napoca, strada Miron Costin. Conform raportării pe anul 2020, societatea are o cifră de afaceri de 22.175.819 lei, profit de 669.810 lei și un număr mediu de 20 de angajați.
Unic asociat este Dezsö Agnes, aceasta fiind și administratorul firmei.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Union Co S.R.L. a încheiat 1580 contracte de achiziții publice in valoare totală de 77.567.901,80 lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii