Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:09 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii pentru Forţele Navale! 12 noi ambarcaţiuni gonflabile pentru 14 persoane (document)

ro

16 Aug, 2016 17:54 1384 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ministerul Apărării, prin Compania Națională Romtehnica, a publicat pe portalul de achiziții, e-licitatie.ro, un anunț de participare care are în vedere modernizarea sistemului de propulsie al Vedetelor Blindate, Forțele Navale. În acest sens, Compania Națională organizează licitaţie restrânsă pentru barca gonflabilă cu cocă rigidă, tip RHIB, pentru 14 persoane. 

Valoarea contractului estimativă este de 20.337.253,2 milioane, fără TVA, cu un termen de finalizare de 40 de luni, locul de livrare fiind Constanţa. Ofertele pot fi trimise pe adresa bulevardul Timișoara, nr. 5C, din București, cod poștal: 061301, până la data de 21 septembrie, ora 10.00, deschiderea acestora fiind programată pentru ora 11.00.

Anunţul de participare la licitaţia organizată de Compania Națională Romtehnica  poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii