Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Cine va întocmi documentația tehnică pentru parcurile fotovoltaice ce vor fi construite la Castelu și Dumbrăveni?

ro

22 Apr, 2024 10:23 647 Marime text
Sursa foto - freepik.com

Red Socket SRL a bătut palma cu două primării din județul Constanța pentru întocmirea documentațiilor tehnice pentru două proiecte.
 
Pe 16 aprilie 2024, s-a înțeles cu Primăria Castelu, pentru suma de 53.735,4 lei, unde va întocmi documentația tehnică pentru înființarea unui parc fotovoltaic. Documentația este necesară pentru obținerea avizelor, întocmirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție, cât și asistență tehnică din partea proiectantului.
 
Pe 15 aprilie 2024, cu Primăria Dumbrăveni, firma amintită s-a înțeles pentru suma de 45.000 lei, unde va întocmi aceeași documentație pentru înființarea unui parc fotovoltaic.
 
Red Socket SRL
 
Firma este fondată în anul 2017, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 1,5 milioane lei, un profit de 394.978 lei, la un singur salariat. Sediul social este în Iași, pe aleea Valea Adâncă nr. 5B. Asociat unic este Ana-Maria Ciotir, care este și administrator al companiei.
 
Ana-Maria Ciotir mai apare în firmele Urbio Downstream SRL, Urbioled SRL, 8North Brothers SRL, Urbio Ro SRL și Gourmand Akoos SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:  
 
Cumpărări directe Constanța Ce firmă prestează serviciile de reparare și de întreținere sistem de irigare la Techirghiol (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii