Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aceeași firmă din Târgovişte asigură mentenanţa aplicaţiei de salarizare a Consiliului Judeţean Constanţa

ro

12 Feb, 2021 00:00 3383 Marime text
  • Obiectul contractului îl constituie achiziționarea de servicii de mentenanță software - aplicație salarizare și resurse umane pentru Consiliul Județean Constanța
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 77.920 lei
  • Contractul a fost câștigat de societatea Advanced Technology Systems SRL
  • Asociat unic şi administrator este Dumitru Ştefan, iar activitatea principală a firmei constă în „activităţi de realizare a softului la comandă”

Contractul de servicii de mentenanță software - aplicație salarizare și resurse umane a fost atribuit direct de către Consiliul Județean Constanța societății Advanced Technology Systems SRL din Dâmbovița.

Obiectul contractului îl constituie achiziționarea de servicii de mentenanță software - aplicație salarizare și resurse umane în conformitate cu prevederile Legii 98/2016 privind achizițiile publice - autoritățile contractante au obligația să acorde operatorilor economici un tratament egal și nediscriminatoriu și să acționeze într-o manieră transparentă și proporțională și a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe .

Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 77.920 lei.
 

Despre Advanced Technology Systems SRL

Societatea a luat fiinţă în anul 1992, cu sediul social în Târgovişte. Capitalul social este de 45.000 de lei, cu 4.500 de părţi sociale, la o valoare de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Dumitru Ştefan, iar activitatea principală a firmei constă în „activităţi de realizare a softului la comandă”.

Primul contract de acest gen a fost încheiat de Advanced Technology Systems SRL cu autoritatea județeană în 2013. Au urmat contracte similare în 2019 și 2020.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii