Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Abonați la contracte cu Primăria Constanța, ploieștenii de la Holiday D'Sign Consult SRL vor proiecta reamenajarea parcului de la Teatrul Danovski

ro

28 Aug, 2022 13:44 1469 Marime text
 
  • Prin cumpărare directă, se pare devenită o modă în politica de achiziții publice a municipalității a fost atribuit pe 26.08.2022 proiectul de servicii de proiectare pentru „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”
  • Serviciile de proiectare tehnică va reveni societății Holiday D'Sign Consult SRL (n.r. singur ofertant) pentru suma de 130.000 lei, respectiv 26.663,39 euro
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe, având în vedere cele 18 contracte câștigate în ultimii ani doar la Constanța, vezi și secțiunea „citește și”

La capitolul investiții pentru 2022, Primăria Constanța a prevăzut fonduri și pentru reabilitarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski.

Prin cumpărare directă, se pare devenită o modă în politica de achiziții publice a municipalității a fost atribuit pe 26.08.2022 proiectul de servicii de proiectare pentru „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”.

Serviciile de proiectare tehnică va reveni societății Holiday D'Sign Consult SRL (n.r. singur ofertant) pentru suma de 130.000 lei, respectiv 26.663,39 euro.


 
Despre Holiday D'Sign Consult SRL

Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti.
 
Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Adrian.

Acesta este unic asociat și administrator al firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.

În ultimul an fiscal, firma a avut o cifră de afaceri de  1.413.915 lei, un profit de 383.887 lei la 2 angajați și datorii de 461.822 lei.
 
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 29 contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.435.122 lei, însă acestea sunt mult mai multe, având în vedere cele 18 contracte câștigate în ultimii ani doar la Constanța, vezi și secțiunea „citește și”.
  

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia

 
Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
  

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

Holiday D'sign Consult, zeci de contracte cu Primăria Constanța. A mai câștigat unul, pentru reactualizarea unui studiu de fezabilitate

Holiday D'Sign Consult SRL din Ploiești câștigă încă un contract de reabilitare a unei grădinițe din Constanța

Holiday D'Sign Consult SRL reabilitează grădinița cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii