Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:43 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL, lucrări contra inundațiilor, în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare

ro

14 Jun, 2021 21:17 1970 Marime text
  • Lescaci Com SRL va efectua lucrări contra inundațiilor, în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare, județul Constanța.
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat un acord cadru pentru proiectare și execuție lucrări la investiția: "Lucrări de apărare împotriva inundațiilor în Bazinul Hidrografic al Văilor Tatlageacul Mic și Tatlageacul Mare, judetul Constanța" 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Lucrari de aparare impotriva inundațiilor în Bazinul Hidrografic al văilor Tatlageacul Mic si Tatlageacul Mare, județul Constanța”
 
Societatea care se vor ocupa de execuția lucrărilor pentru Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral este Lescaci Com SRL. Atribuirea a avut loc în data de 07.06.2021. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de  752.555.555 lei.
 
Descrierea contractului
 
Scopul aplicarii prezentei proceduri este atribuirea contractului de lucrari si servicii de proiectare (revizuire Proiect Tehnic faza PTh+DE, PAC, POE), a studiilor necesare si asigurarea asistentei tehnice pentru obiectivul de investitii: „Lucrari de aparare impotriva inundatiilor in Bazinul Hidrografic al Vailor Tatlageacul Mic si Tatlageacul Mare, județul Constanța”.
 
Firma câștigătoare este Lescaci Com SRL.
  
Despre Lescaci Com SRL
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în județul Satu Mare.

Societatea are capital subscris și vărsat de 620.000 lei. Administratorul societății este Andreka Adrian Dan. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă construcţii hidrotehnice.
 
Pentru anul 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 31.236.944 leilei, profit net de 3.374.531 lei și un număr de 154 angajați.
 
Compania Lescaci COM SRL a încheiat 257 contracte de achiziții publice în valoare totală de 68.573.486,75 RON.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii