Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:53 24 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A semnat cu Primăria Cernavodă Ce firmă va oferi lucrări de execuție în cadrul proiectului „Restaurarea moştenirii culturale şi promovarea produsului turistic Hamangia“ (document)

ro

10 Aug, 2021 20:53 3240 Marime text

 
  • Asocierea Taca Construcții & Consultanta va furniza lucrări de execuție și dotare a construcțiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și Atelierul Gânditorul pentru Primăria orașului Cernavodă. 
Primăria orașului Cernavodă  a încheiat un acord cadru pentru furnizare  lucrări de execuție și dotare a construcțiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și Atelierul Gânditorul
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Lucrari de executie și dotare a constructiilor pentru realizarea centrului Hamangia și Atelierul Gânditorul in cadrul proiectului « Restaurarea mostenirii culturale unice COMUNE SI promovarea produsului turistic comun, „ Hamangia- Prima civilizatie a vechii Europe” » cod ROBG-407 “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea lucrărilor de execuție și dotare a construcțiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și Atelierul Gânditorul pentru Primăria orașului Cernavodă este Asocierea Taca Constructii & Consultanta.
 
Atribuirea a avut loc în data de 06.08.2021.   
 
Descrierea contractului
 
A) Obiectul contractului il constituie: „Lucrari de executie si dotare a constructiilor pentru realizarea Centrului Hamangia și Atelierul Ganditorul in cadrul proiectului « Restaurarea mostenirii culturale unice comune si promovarea produsului turistic comun, „ Hamangia- prima civilizatie a vechii Europe” » cod ROBG-407

B) Valoarea estimata a achizitiei 2.952.079,67 lei fara TVA din care:
- Cheltuieli pentru obtinerea si amenajarea terenului = 186.412,43 fara TVA
- Cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor necesare obiectivului de investitii = 158.015,45 lei fara TVA

- Cheltuieli pentru investitia de baza: 2.588.011,79 lei fara TVA, din care:
* Constructii si instalatii = 2.404.473.79 lei fara TVA
* Montaj utilaje, echipamente tehnologice si functionale = 2.988,00 lei fara TVA
* Utilaje, echipamente tehnologice si functionale care necesita montaj =129.994,00
* Utilaje, echipamente tehnologice si functionale care nu necesita montaj si echipamente de transport = 0,00
* Dotari = 50.556,00 lei fara TVA
* Active necorporale = 0,00 lei fara TVA
- Organizare de santier 19.640,00 lei fara TVA

C) Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 4-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor conform OUG 107/2017

D) Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 6

Valoarea totala a achiziției (fără TVA) este de 2731413.51 lei.
 
Despre Asocierea Taca Construcții & Consultanta, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Constanța.
  
Asociat unic și administrator este Troia Alexandru. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 1.451.090 lei, profit net de 206.310 lei și un număr de trei angajați.
 
Compania Taca Construcții & Consultanta SRL a încheiat 13 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.414.940,50 lei. Printre autoritățile contractante se numără Consiliul Județean Constanța, Orasul Cernavodă, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei.
 
Societate are un număr de 13 contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii