Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanta, cei mai multi adepti Kung-Fu - 18.01.2009

ro

19 Jan, 2009 16:02 1669 Marime text

CLUBUL SPORTIV
„MAREA NEAGRA”
   CONSTANTA

LA CONSTANTA, KUNG-FU ARE CEI MAI MULTI ADEPTI DIN ROMANIA

 La Constanta s-a desfasurat stagiul international de Jun Fan Kung-Fu „Jeet Kune Do”, condus de maestrul Adolf Greff din Germania. La stagiu au participat 67 de sportivi, instructori si antrenori.
 Stagiul s-a desfasurat pe durata a 3 zile si a fost un succes, atit din punct de vedere tehnic, cit si datorita faptului ca sportivii au avut ocazia sa invete ceva in plus, sa cunoasca si o alta metoda de antrenament, sa vada „scoala germana” de Kung-Fu, metodele moderne de pregatire fizica si tehnica.
 Antrenamentele s-au desfasurat separat cu copii si adultii, la fiecare serie lucrindu-se pe tehnici adecvate virstei si pregatirii acestora. In cadrul stagiului au fost prelucrate tehnici de lupta in maniera de lupta a lui Bruce Lee, atit de la distanta, de la semi-distanta si lupta la sol.
 Maestrul Greff a remarcat faptul ca sportivii nostri sint bine pregatiti pentru formele de lupta la „Non-contact Sanda” si „Light-fighting Sanda”, dar pentru „Sanda” (sistemul de lupta de contact) seniorii nostri mai au de lucru pentru a putea cistiga medalii la concursuri.
 Maestrul a promis ca va sprijini conducerea clubului pentru efectuarea demersurilor de recunoastere a Kung-Fu in Romania.
 Multumim conducerii Directiei de Sport Constanta si Scolii Generale nr. 43 Constanta pentru sprijinul acordat la organizarea acestei manifestari.

 PRESEDINTE                                                                                                                          SECRETAR GENERAL
 IORDANOAIA FLORIN                                                                                                                            CIJU MIHAI

Mihai Ciju, Adolf Greff, Florin Iordanoaia
Antrenament cu copii

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii