Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tot mai mulţi români îşi asigură locuinţele la Carpatica Asig

ro

08 Jul, 2011 19:26 1665 Marime text

Tot mai mulţi români îşi asigură locuinţele la Carpatica Asig

Numărul românilor care şi-au încheiat poliţe de asigurare a locuinţei la Carpatica Asig, a crescut de 10 ori de la începutul anului şi până în prezent. Tocmai datorită produsului foarte avantajos oferit de Carpatica Asig, asigurarea HOME (Casă), cei mai mulţi clienţi preferă poliţele alternative complete de asigurare a locuinţei. Principalul avantaj al poliţei de asigurare alternativă completă, HOME, este că asigură mai multe riscuri ca şi poliţa de asigurare obligatorie (Poliţă Asigurare împotriva Dezastrelor – PAD), la acelaşi preţ de 20 de euro pentru suma asigurată de 20.000 euro. Numărul clienţilor Carpatica Asig care preferă HOME este în continuă creştere, fiind de peste 6 ori mai mare faţă de cei care optează pentru asigurarea de locuinţă obligatorie. Tendinţa de creştere se confirmă şi în ultima lună. În iunie procentul poliţelor de asigurare a locuinţei la Carpatica Asig a crescut cu 265 % faţă de luna precedentă.

"Ne bucurăm de încrederea a tot mai mulţi clienţi care doresc să îşi asigure locuinţele. Produsul Carpatica Asig, HOME, este unul competitiv şi la ora actuală oferă mai multe avantaje pentru clienţi, la acelaşi preţ, ca şi asigurarea de casă obligatorie", a declarat vineri, Alina Pascariu, director de Marketing la Carpatica Asig.

Toţi cei care încă nu şi-au achiziţionat o asigurare de locuinţă, pot beneficia de oferta Carpatica Asig, valabila până la sfârşitul acestei luni, prin cumpărarea unei poliţe HOME care, pe lângă cele trei riscuri obligatorii - cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, oferă GRATUIT, la acelaşi preţ, despăgubiri în caz de:

    - INUNDAŢII CASNICE,    
    - DAUNE PRODUSE VECINILOR,
    - BUNURI CASNICE ÎN VALOARE DE 10 % DIN SUMA ASIGURATĂ, etc.

Acest fapt relevă complexitatea poliţei de asigurare HOME prin multitudinea de riscuri asigurate incluse şi oferta specială de preţ promovată în această perioadă.

Cei care doresc să îşi asigure casa la Carpatica Asig, trebuie să ştie că încheierea unei astfel de poliţe este extrem de simplă. Carpatica Asig pune la dispoziţia clienţilor, 90 de sucursale în toată ţara (lista completă a sediilor Carpatica Asig poate fi vizualizată pe adresa www.carpaticaasig.ro) sau la cei peste 3.000 de colaboratori ai societăţii, brokeri sau agenţi de asigurare din toate judeţele. Proprietarul nu trebuie decât să se prezinte pentru asigurare, cu documentul de identitate în care să fie indicată adresa locuinţei ce urmează să fie asigurată. Dacă proprietarul nu poate să se prezinte pentru asigurare, aceasta o poate întocmi şi altcineva, dar trebuie să aibă buletinul proprietarului casei. Poliţa este emisă electronic în doar câteva minute.

Toţi cei care nu au reuşit să îşi asigure casa, mai au la dispoziţie, conform legii, doar o săptămână, ultima zi fiind cea de 15 iulie. După această dată, se mai pot încheia poliţe de asigurare obligatorii, însă Carpatica Asig le recomandă tuturor proprietarilor de locuinţe să evite repercursiunile prevăzute de lege, pentru neîncheierea unei poliţe de asigurare de locuinţă ( amendă între 100 şi 500 lei).

Carpatica Asig face parte dintre cele 13 societati de asigurare autorizate sa incheie polita de asigurare a locuintei ( fiind membra a Pool-ului de asigurare PAID).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii