Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ProCredit Bank acorda finantare pe baza subventiilor APIA

ro

08 Sep, 2011 14:57 1402 Marime text

ProCredit Bank acorda finantare pe baza subventiilor APIA

Bucuresti, 07.09.2011

Incepand cu luna septembrie 2011, ProCredit Bank aduce o noua facilitate pentru sprijinirea sectorului agricol din Romania. Astfel, in baza conventiei incheiate cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, banca acorda finantare beneficiarilor de subventii oferite prin A.P.I.A. in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS).

Linia de credit are maturitate maxima pana la data de 30 iunie 2012, data limita pentru incasarea ultimelor transe din subventiile APIA – SAPS de catre agricultori. Valoare maxima care poate fi acordata de catre banca este de 80% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA in baza schemei unice de plata.

ProCredit Bank accepta garantii flexibile pentru acordarea finantarii (cesiune de creanta pe sumele incasate de la A.P.I.A. sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata). In plus, solicitantii pot beneficia de garantia oferita de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi pana la 80% din valoarea liniei de credit acordate.

De aceasta facilitate pot beneficia atat clientii actuali ai bancii, cat si clientii noi.

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.
Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.
Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.
ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii