Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:10 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi oferte de comunicare nelimitată pentru clienţii prepaid ai COSMOTE

ro

17 Jun, 2013 18:56 548 Marime text
Bucureşti, 17 iunie 2013
 
De-a lungul unei zile, utilizăm telefonul mobil mai mult decât orice alt dispozitiv, pentru conversaţii, mesaje, navigare pe Internet sau conţinut video. În căutarea unui mix de comunicare ce oferă cel mai bun raport calitate – preţ, COSMOTE România a dezvoltat două noi extraopţiuni pentru clienţii prepaid, care includ SMS-uri în reţea/naţionale nelimitate, dar şi mii de minute în reţea şi sute de minute naţionale/internaţionale.
 
Clienţii noi şi existenţi prepaid ai COSMOTE România pot alege una dintre cele două noi extraopţiuni, Start Unlimited şi Super Unlimited. Start Unlimited oferă, pentru doar 5 euro credit (TVA inclus), acces la SMS-uri nelimitate în COSMOTE, alături de 2.000 de minute în COSMOTE, 2.000 de minute către reţeaua fixă Romtelecom, 100 minute/SMS-uri naţionale şi 50 MB pentru trafic de date.
 
Extraopţiunea Super Unlimited aduce SMS-uri naţionale nelimitate, inclusiv către COSMOTE, şi încă 3.000 de minute în COSMOTE, 3.000 de minute către reţeaua fixă Romtelecom, 150 minute naţionale/ internaţionale şi 100 MB trafic de date, pentru doar 6 euro credit (TVA inclus). Minutele internaţionale pot fi utilizate pentru apeluri către destinaţii fixe din UE, 6 destinaţii mobile din UE (Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie) şi pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel.
 
„Noile extraopţiuni prepaid oferă mai multă libertate de comunicare, într-un mix care aduce clienţilor noştri plus-valoare pentru suma plătită. COSMOTE România vine cu cele mai atractive oferte şi inovează continuu cu scopul de a aduce oferte promoţionale complete, pentru a răspunde tuturor nevoilor de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.
 
Mai mult, COSMOTE România oferă clienţilor prepaid care utilizează extraopţiunea All Free şi mai multe beneficii, prin intermediul Bonus Double All Free: 350 minute naţionale şi internaţionale şi 350 SMS-uri naţionale în plus. Minutele internaţionale pot fi folosite pentru apeluri către destinaţii fixe din UE şi pentru apeluri către reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Pentru a beneficia de bonus, acesta trebuie activat pentru fiecare achiziţionare, respectiv reactivare, a extraopţiunii All free în timpul perioadei promoţionale a acestuia, prin SMS către 950, apel la 1234 sau *100#.
 
Mai multe detalii disponibile pe www.cosmote.ro.
 
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 31 martie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii