Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank oferă credite ipotecare în condiţii comparabile cu Prima Casă

ro

12 Apr, 2011 16:50 1146 Marime text

Bucureşti, 12 aprilie 2011. Millennium Bank oferă un credit ipotecar cu beneficii comparabile cu cele ale creditului Prima Casă. Avansul minim este de numai 10%, iar marja aplicată peste Euribor/Robor la trei luni începe de la 5%, în funcţie de valoarea finanţată şi de opţiunea clientului de a-şi transfera venitul la bancă. În plus, pentru Creditul Ipotecar standard, clientul nu trebuie să constituie un depozit colateral şi nu plăteşte un comision anual, cum este cel datorat Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Banca a folosit în întregime plafonul de 6,5 milioane de euro acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casă.

„Creditul Ipotecar oferit de Millennium Bank este o bună alternativă pentru clienţii care doresc să cumpere o locuinţă şi nu mai pot accesa credite Prima Casă. Am redus avansul minim la 10%, iar dobânda este de asemenea comparabilă cu Prima Casă. Obiectivul Millennium Bank este să fie printre primele opţiuni ale clienţilor când aceştia decid să contracteze un credit ipotecar, indiferent dacă acesta este pentru achiziţia unei locuinţe sau pentru refinanţarea altor datorii", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

De exemplu, un Credit Ipotecar de 40.000 de euro, contractat pe 30 de ani, de un client care îşi transferă salariul la bancă, are DAE de 6,81%, iar rata lunară este de 255 de euro.

Clienţii care contractează un Credit Ipotecar beneficiază de asigurare de viaţă gratuită şi de zero comision de administrare. Perioada creditului este de 30 de ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii