Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank micşorează dobânda şi majorează valoarea finanţată pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă

ro

18 Apr, 2011 17:41 1124 Marime text

Bucureşti, 18 aprilie 2011. Cilenţii Millennium Bank pot beneficia acum de dobânzi mai mici şi de sume mai mari pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă. Dobânda este formată din Euribor/Robor la trei luni plus o marjă începând de la 6%, în funcţie de procentul finanţat din valoarea ipotecii şi de opţiunea clientului de a-şi transfera venitul lunar la bancă. Suma maximă a creditului ajunge acum până la 75% din valoarea imobilului ipotecat.

„Am observat un interes tot mai mare pentru acest tip de credit din partea clienţilor noştri, fie pentru satisfacerea de nevoi personale, fie pentru refinanţarea altor obligaţii financiare. De aceea, am decis să oferim condiţii mai bune pentru Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă, în linie cu obiectivul Millennium Bank de a deveni una dintre primele opţiuni ale clienţilor care decid să contracteze un credit cu ipotecă", a declarat Eliza Erhan, Director Dezcoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Clienţii care contractează un Credit de Nevoi Personale cu Ipotecă nu trebuie să justifice folosirea sumei. Banca acceptă în garanţie şi imobile deţinute de o terţă parte. Alte beneficii ale acestui credit sunt asigurarea de viaţă gratuită şi zero comision de administrare.

În cazul contractării unui Credit de Nevoi Personale cu Ipotecă pentru refinanţarea altor obligaţii financiare, clienţii beneficiază şi de zero comision de analiză până la finalul lunii iunie 2011. Perioada de rambursare este de 25 de ani, iar suma maximă este de 150.000 de euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii