Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank lansează un depozit care răsplăteşte clienţii cu până la 300 de lei pentru produsele suplimentare achiziţionate

ro

01 Apr, 2013 13:07 1121 Marime text

Bucureşti, 1 aprilie 2013 Millennium Bank lansează un depozit care răsplăteşte clienţii cu până la 300 de lei pentru produsele suplimentare achiziţionate






Bucureşti, 1 aprilie 2013. Millennium Bank lansează Depozitul cu Extra Beneficii care răsplăteşte clienţii cu un bonus de până la 300 de lei pentru produsele suplimentare achiziţionate. Depozitul este disponibil în lei pentru fondurile noi şi oferă o dobândă anuală de 6,5% pe o perioadă de trei luni, care îl plasează printre cele mai avantajoase produse de economisire pe termen scurt de pe piaţă. Această campanie promoţională, denumită „Fii chibzuit cu economiile tale”, se desfăşoară în perioada 1 aprilie-30 iunie 2013 şi se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi.
Clienţii noi care îşi deschid un Depozit cu Extra Beneficii primesc până la 300 de lei bonus pentru produsele suplimentare pe care le achiziţionează pe perioada campaniei. Pentru deschiderea unui Cont de salariu sau de pensie şi pentru încasarea respectivelor venituri, clienţii sunt răsplătiţi cu un bonus de 100 de lei, la fel ca în cazul contractării unui card de credit. Pentru achiziţionarea unui descoperit de cont, aceştia primesc un bonus de 50 de lei, la fel ca în cazul în care recomandă un client nou care îşi deschide un Cont de salariu/ pensie sau un Depozit cu Extra Beneficii. Pentru clienţii existenţi, valoarea maximă a bonusului poate ajunge până la 200 de lei, pentru contractarea unui card de credit, a unui descoperit de cont şi pentru recomandarea unui nou client.
Depozitul cu Extra Beneficii permite denunţarea în avans fără pierderea totală a dobânzii, banca oferind clienţilor 50% din dobânda calculată până la momentul denunţării în avans. Depozitul poate fi deschis în sucursale şi prin intermediul serviciului Call Center.
Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro şi în sucursale.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.
Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.
Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii