Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank lansează depozite promoţionale pe termen scurt şi mediu cu dobânzi avantajoase

ro

14 Oct, 2013 14:07 1050 Marime text
Bucureşti, 14 octombrie 2013. Clienţii Millennium Bank pot economisi acum pe termen scurt şi mediu cu dobânzi anuale de până la 5,5% pentru lei şi de până la 3,5% pentru euro, acestea fiind printre cele mai avantajoase randamente de pe piaţă. Banca a lansat un depozit promoţional pe trei luni disponibil până la finalul anului pentru fondurile noi. Dodânda sa ajunge până la 5,4% pe an la lei şi 3% la euro, în funcţie de suma economisită.
Pentru cei care doresc să economisească pe termen mediu, Millennium Bank oferă acum un depozit promoţional pe şase luni, disponibil până la finalul anului atât pentru fonduri noi, cât şi pentru fonduri vechi. Randamentul său anual ajunge până la 5,5% la lei şi 3,5% la euro, în funcţie de suma economisită.
Toate aceste depozite promoţionale recent lansate pot fi constituite în sucursale şi prin Call Center. Banca nu percepe comision pentru crearea şi administrarea depozitului, iar suma minimă pentru deschidere este de 2.000 de lei sau 500 de euro.
Portofoliul de economisire al Millennium Bank include o gamă variată de produse, printre care Contul de economii pentru copii cu dobândă anuală de 5% şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat. Banca oferă şi bonus de dobândă de până la 0,15 pp pentru depozitele la termen standard deschise prin intermediul serviciului Internet Banking.
 
 
Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2013, active totale în valoare de 84 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de peste 1.500 de unităţi şi 19.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.
Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii