Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:48 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Millennium Bank acordă credite Prima Casă în lei

ro

16 Sep, 2013 13:14 628 Marime text

Bucureşti, 16 septembrie 2013 Millennium Bank acordă credite Prima Casă în lei


Bucureşti, 16 septembrie 2013. Millennium Bank a început să acorde credite Prima Casă în lei în cadrul celei mai recente ediţii a programului guvernamental, cu o dobândă variabilă formată din Robor la trei luni plus o marjă de 2,5%. Suma maximă a creditului este echivalentul în lei a 57.000 de euro pentru locuinţele finalizate sau echivalentul în lei a 66.500 de euro pentru locuinţele a căror autorizaţie de construcţie a fost eliberată după 2010.
Comisioanele de analiză şi de administrare a creditului sunt gratuite, iar perioada maximă este de 30 ani. Banca acceptă până la doi co-debitori pentru împrumut – soţ/soţie, partener, părinţi, socri, copii, fraţi/surori – şi o gamă variată de surse de venit.
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a alocat Millennium Bank 21 de milioane de lei în cadrul programului Prima Casă din acest an. Banca a fost un jucător activ în toate ediţiile anterioare ale programului, pe perioada căruia a acordat credite Prima Casă în valoare totală de peste 90 de milioane de euro.
Oferta de creditare a Millennium Bank mai include credite de nevoi personale cu sau fără ipotecă şi credite pentru investiţii imobiliare cu avans începând de la 10% şi marje de dobândă începând de la 2,5% la lei sau de la 6,25% la euro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2013, active totale în valoare de 84 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de peste 1.500 de unităţi şi 19.000 de angajaţi.
Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.
Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii