Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multi bani in cont pentru IMM-urile care isi aduc partenerul de afaceri la ING

ro

02 Jul, 2009 14:56 835 Marime text

  RETAIL BANKING
COMUNICAT DE PRESĂ                                     Bucureşti, 2 iulie 2009                           

 Mai mulţi bani în cont pentru IMM-urile care îşi aduc partenerul de afaceri la ING

ING Bank a lansat o nouă ofertă pentru firmele mici şi mijlocii şi profesiile liberale din protofoliul său. În perioada 1 iulie- 31 august IMM-urile care au cont la ING şi care îşi conving partenerul de afaceri să devină client ING Profesional vor primi în plus 1% la dobânda contului curent ING Cont’Rol. Oferta este valabilă şi pentru firmele noi aduse, care vor beneficia în acest fel de avantajele pachetului ING dedicat IMM-urilor:
 
· dobânda mare de 9% pe an de la primul leu din contul curent ING Cont’Rol, la care se adauga procentul de dobândă primit în plus

· cardul Visa Business International cu cip - Card Manager, care oferă acces permanent la contul curent

· serviciul de internet banking ING Home'Bank, cu ajutorul căruia se pot face toate operaţiunile bancare obişnuite, oricând şi de oriunde

Pe lângă dobânda mai mare, oferta aduce în plus firmelor avantajul unor tranzacţii mai avantajoase, pentru ca operaţiunile financiare efectuate între doi clienţi ING durează doar câteva secunde. Mai mult, dacă sunt efectuate prin ING Home’Bank sunt gratuite.

Firmele care vor recomanda mai mulţi parteneri de afaceri participă automat la o tombolă care are ca premiu un storcător de portocale  profesional.

***

ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă complexă de servicii financiare. Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) şi prin extinderea teritorială. În prezent, ING Bank are 35 de sucursale bancare pentru companii şi 180 unităţi pentru persoane fizice.

ING România face parte din ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare, de asigurări şi de management al activelor unui număr de peste 75 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din 50 de ţări. Cu un personal de peste 130.000 de angajaţi, grupul cuprinde o gamă diversă de companii, care işi deservesc clienţii sub numele ING.


***

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi: Mona Tufeanu, Senior PR Officer, ING Retail  BankingT: 031 406 74 84; E: mona.tufeanu@ing.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii